Instruktioner
Tvätta och borsta potatisen, dela dem på mitten och lägg ut dem på en ugnsplåt. Ringla på en tsk olivolja, strö på rosmarinbladen och krydda med salt och peppar. Rosta potatisen i ugn 220 grader ca 25 min eller tills de känns färdigstekta.
Lägg ut kycklingen och platta till den lite. Blanda chili, citron och honung och marinera kycklingen i minst 30 min.
Stek kycklingfiléerna i teflonpanna till de är genomstekta.
Skala vitlöksklyftorna och stek dem tillsammans med kycklingen.
Skiva lök och champinjoner och stek dem i 1 tsk olja på hög värme några minuter.
Finhacka de rostade vitlöksklyftorna och blanda det med senap och fraiche, smaka av med salt och peppar och ev en nypa socker.
Servera kyckling, lök och champinjoner samt potatis tillsammans med såsen och en fin sallad.
Den var ok, nästa gång hoppar jag över svampen!