Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

(15 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Super god kycklinggratäng som bjöds hos svärmor. Alla gillade det och formen blev barskrapad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Stek kycklingfiléerna i smör tills de får en fin yta. Lägg över filéerna i en ugnsform och lägg tunna tomatskivor ovanpå. Hacka basilikan och strö över.
  3. Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök. Salta och peppra. Häll blandningen över kycklingen och strö över ost. Gratinera i ugnen i 20-25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (15)

  • heidi3 18 september 2010

    Fick detta hos grannen igår, supergott!!

  • solgarden 12 december 2010

    Detta var så gott! Gjorde det till middag när vi skulle ha gäster och det blev tabberas på denna rätt! Till och med barnen åt med god aptit!

  • Pirkko 17 februari 2011

    Jättegott!!!

  • Lynga 22 mars 2011

    Helt fantastiskt god gratäng. Alla älskade den, även barnen.

  • frokeneva 9 maj 2011

    Mycket gott!

  • Gul13 7 november 2011

    Tack för ett gott recept. Vi använde kycklinglårfilé. Mycket lyckat.

  • matsgustafsson 20 november 2011

    Tack för ett gott recept, blandade även i bacon mmm

  • ew16 17 december 2011

    Mycket bra kycklingrecept!

  • lena4 7 januari 2012

    Mycket gott. MUMS. Detta kommer jag att göra igen. Blir en femma i betyg från oss.

  • ew16 14 januari 2012

    Mycket god gjorde den igen!

  • christincarlsson 17 mars 2012

    Super gott!!!!!

  • sanma 24 juni 2013

    Jättegott och lättlagat!

  • sjuttiotalist 17 november 2013

    Jättegott och uppskattat av hela familjen. Kommer att göras fler gånger hos oss! Tack för receptet!

  • Lisabeertje 15 januari 2015

    Det var en kul överraskning hur god det blev. Jättegod smak och mört kött. Använde lite mer vitlök och skar kycklingfiléer i fler, mindre filéformar.

  • ulrika62 3 maj 2015

    Enkelt och Jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.