Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt kyckling med djävulssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling i sig har inte så mycket smak, det är tillredningen och tillbehören som får kycklingen att sjunga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingen och bind upp den. Bred över senapen, stek i en långpanna i ugnen vid 175-200 C tills den är genomstekt, 1-1 1/4 timme. Ös den med fettet då och då, men späd inte med vätska.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen utom arrowrot och smör. Låt koka i 5 minuter. Red med arrowrot utrörd i lite kall buljong. Sila såsen och rör ner smöret.
  3. Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.