Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk Kyckling Paj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett måste på sommaren

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta ihop degen med händerna eller med hjälp av en matberedare. Tryck ut den i en pajform och låt stå kallt i 30 minuter. Förgrädda skalet i ca 10-15 minuter. Rensa kycklingen på ben och skinn, dela köttet i mindre bitar. Hacka löken och fräs den tillsammans med pressad vitlök i olivoljan. Skrapa ur kärnorna ur tomaterna och dela sedan i mindre bitar. Blanda kyckling, lök, tomat, fetaost och rosmarin, fördela röran i pajskalet. Vispa ihop ägg, mjölk, matlagningsgrädde, salt och peppar. Häll stanningen över pajen. Gräddas i ca 40 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • timman 27 augusti 2009

    Mmmums.! Vi åt detta till middag i går, det var jätte gott. Jag bytte ut fetaosten mot vanlig ost, barnen tycker inte om fetaost, det blev gott ändå. Det var en lätt paj att göra, man kan med fördel förbereda den dagen innan, då tar det inte så lång tid innan maten står på bordet. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.