Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i kokosmjölk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En väldigt enkel rätt som går fort att göra och är jätte god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Starta ugnen på 200 g. Lägg kycklingfileérna i en ungsäker form, salta och peppra. Låt dem tillagas i ugnen tills de är nästan genomstekta, ca 15 minuter, ta ut dem och skär dem i skivor, lägg sedan tillbaka dem i formen.
  2. Blanda kokosmjölk, sambal oelek och mango chutney och slå över kycklingen. Tillaga i ugnen ytterligare ca 20 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt.
  3. Servera med ris, gärna som kokas med ett kryddmått gurkmeja för att ge riset en fin gul färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 5 september 2010

    Jättegott, men jag hade i 3 tsk sambal oelek och 1.5 dl mangochutney och det tyckte jag krävdes för att få smak på det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.