Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarsallad med chilistekt kyckling

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kryddig och god caesarsallad som går hem hos de flesta. Byt ut kyckling mot lätthalstrad lax med chilimajonär om det önskas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chilin och blanda ingredienserna till marinaden.
  2. Tärna kycklingen och låt marinera i 15 minuter.
  3. Tärna formfranska och bryn i stekpanna till krutonger.
  4. Blanda alla ingredienser till dressingen i en matberedare. Spara 20 gram parmesan till garnityr.
  5. Stek kycklingen till minst 72 grader och låt svalna av.
  6. Riv romansallad till aptitretande bitar.
  7. Blanda i dressing och toppa med kyckling och parmesan.
  8. Servera gärna med ett vin med hög fruktsötma för att balansera sälta och hetta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.