Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med vitlök och örter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel gryta som man kan blanda i oändlighet med det man gillar, här blev det vad som fanns hemma...

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skiva svampen och fräs i torr panna så att ev vatten försvinner ha sedan i lite smör och låt svampen fräsa någon minut. Ta den ur grytan och häll i lite olivolja och fräs strimlad kyckling och rödlök, salta och peppra litegrann. Lägg tillbaka svampen i grytan. Häll på vin och låt puttra under lock 15-20 min. Häll på majs, grädden och creme bonjour smaka av med soya salt och peppar låt puttra ytterligare 5 min servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 12 augusti 2009

    Gottigotti, skippar champis svampen, tar kantareller i stället, men DU, får så klart FEM poäng. Lennart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.