Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag alltid laga det på helgen, när man bli lite lat att laga nånting. Det är lätt, snabb och smaka jättegott. Barn kan äta det också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser och låt de bli ca 10-15 minuter.
  2. Fritera dom med olja, oljan ska vara upp till ca hälften av kyckling vingarna när de ligger i pannan. Fritera dem tills de är ljusbruna och krispiga
  3. serveras med ris eller jasminris eller potatis. Även en god sallad till är bra. Eller äta när man drinker öl... yum yum

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Clis 7 januari 2010

    Åh, de här va såå gott! Lagade det förra veckan och ska göra det idag igen :) Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.