Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med fänkål och selleri i wok

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 524 kcal Fett 19 g Protein 50 g Kolhydrat 35 g Fibrer 11 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingköttet på kraftig värme i sesamolja i två omgångar i en stor wok. Ta upp köttet och tillsätt finhackad vitlök, ingefära, chili, selleri skuren i små stänger, strimlad fänkål och skivad purjolök. Stek vidare på kraftig värme i 5 minuter.
  2. Blanchera broccolin i lättsaltat vatten.
  3. När grönsakerna är nästan sprödmjuka läggs köttet tillbaka i woken tillsammans med squashen skuren i stavar och broccolin och stek 1 minut.
  4. Tillsätt en blandning av soja, vinäger och sherry. Värm upp, strö över lite nötter och hackade örtkryddor och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.