Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och baconpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Supergod paj som är lätt att fixa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda degen i matberedare tills det precis blir en boll. Kavla ut den lätt och klä en pajform, ca 30*20 cm. Nagga och ställ i kyl ca 30 min.
  2. Dela kycklingen i mindre bitar. Krydda och stek rå kyckling. Bryn lätt kyckling, paprika i mindre bitar och fint strimlad pepparfrukt. Tillsätt oregano och smaka av med salt och peppar. Låt svalna något. Lägg kycklingröran samt ost- och baconsmulor i pajformen.
  3. Vispa ihop äggstanningen. Häll fyllningen i pajskalet. Grädda i 200°, 35-40 min tills den har fått fin färg och fyllningen har stannat.
  4. Garnera med bladpersilja. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.