Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och cashewwok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En favorit som håller år efter år utan att man tröttnar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Var flexibel när du lagar denna rätt! Gul lök kan bytas mot purjolök. Tycker man inte om vattenkastanjer, använd morötter! Gillar man vitlök så använd mer! OBS! Stektiden är cirkatider eftersom det varierar mycket mellan spisar, stekpannor samt storlek på kyckling och grönsaksbitar!
  2. Tärna kycklingen. Lägg i en skål med ingefära, vitlök jordnötsolja och soja. Skär grönsakerna i generösa bitar. Fräs grönsakerna under omrörning ca fem minuter. Stek kycklingbitarna ca 2 min och blanda sedan grönsaker och kyckling i samma panna.
  3. Blanda majsena och kycklingbuljong och tillsätt mängd i pannan efter hur såsig man vill att woken skall bli. Smaka av med salt och peppar och låt puttra medan cashewnötterna rostas i sesamolja i stekpanna. Strö cashewnötterna över woken och servera med jasminris.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.