Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och lökpaj med svamp

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här kyckling- och lökpajen går snabbt att laga och är smarrigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort allt kött från kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Hacka löken fint och bryn den i oljan. Lägg i svampen.
  2. Om svamparna är väldigt stora så skär dem i mindre bitar. Skär paprikan i bitar och lägg ner i stekpannan. Rör i ost och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg fyllningen i en smord pajform.
  4. Kavla ut mördegen och lägg på som ett lock. För extra fin färg pensla locket med uppvispat ägg.
  5. Grädda pajen mitt i ugnen i ca 10 minuter eller tills locket fått en fin gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.