Det finns få saker som är ljuvligare en kall kväll än en kryddig och krämig indisk curry.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i lagom stora munsbitar. Hacka den gula löken.
- Hetta upp oljan i en stekpanna på hög värme och fräs löken 2-3 minuter tills mjuk. Tillsätt currypastan och fräs två minuter under omrörning tills den börjar dofta.
- Tillsätt kycklingen och bryn den 8-10 minuter, vänd då och då, tills kycklingen är brynt runtom. Rör ner tomatpurén och bryn ytterligare i en minut. Sänk värmen och tillsätt 1 msk yoghurt i taget, rör om ordentligt efter varje matsked, tills all yoghurt är använd.
- Tillsätt margarin och mandel och blanda väl. Ta av från värmen och servera genast med en grönsallad.
Publicerat den
25 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar