Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och spenatcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En hälsosam gryta med mycket smak, trots få ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Koka upp kokosmjölk, currypaste, fond och salt i en gryta. Lägg ner kycklingstrimlor och lök, lite i taget så det kokar hela tiden. Sjud 5 minuter utan lock.
  3. Blanda ner spenaten i grytan. Servera med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.