- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Krämig, smarrig och enkel allt-i-ett-rätt.
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisning på paketet, gärna 1 minut kortare tid för att den inte ska bli för mjuk och mosig sedan. Skölj därefter i kallt vatten och lägg pastan i en ugnsfast form.
- Strimla kycklingfileérna (inte alltför smått) och bryn ca 5 minuter i smöret. Lägg över pastan. Stek grönsakerna också ca 5 minuter och lägg över dom också i formen. Krydda med salt och peppar. Blanda grädden med creme fraichen och häll över. Rör runt så allt blir ordentligt blandat. Strö på riven ost. Grädda ca 20 minuter i 175-200 grader varm ugn. Ät och njut!
Publicerat den
15 mars 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag valde bort wokgrönsakerna och tillsatte svamp istället, t ex champinjoner och kantareller. Konserverade eller färska. Jättegott!