Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling-pastagratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Krämig, smarrig och enkel allt-i-ett-rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet, gärna 1 minut kortare tid för att den inte ska bli för mjuk och mosig sedan. Skölj därefter i kallt vatten och lägg pastan i en ugnsfast form.
  2. Strimla kycklingfileérna (inte alltför smått) och bryn ca 5 minuter i smöret. Lägg över pastan. Stek grönsakerna också ca 5 minuter och lägg över dom också i formen. Krydda med salt och peppar. Blanda grädden med creme fraichen och häll över. Rör runt så allt blir ordentligt blandat. Strö på riven ost. Grädda ca 20 minuter i 175-200 grader varm ugn. Ät och njut!

Kommentarer (1)

  • AnnaBorwin 24 mars 2009

    Jag valde bort wokgrönsakerna och tillsatte svamp istället, t ex champinjoner och kantareller. Konserverade eller färska. Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.