Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En alltid lika uppskattad rätt att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd färdiggrillad kyckling och dela i bitar eller tillaga filén och dela den i mindre bitar. Hacka purjo, paprika och champinjoner. Fräs champinjonerna på lagom värme tills vätskan kokat in. Lägg kyckling i botten, strö över purjo, paprika och champinjonerna. Blanda samman grädde, curry och chilisås. Häll över bladningen och strö sist över osten. Gratinera till fin färg i 225 grader i ca 20-25 minuter.
  2. Koka ris (jasminris funkar bäst). Smörj en sockerkaksform rejält med olja, packa riset i formen. Vänd upp på ett fat och lägg cashewnötter i hålet som bildas. Garnera runt om med ananas och mandariner. Servera.
  3. Jag lovar, ni lär inte bli besvikna om ni provar denna rätt. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ros 9 januari 2011

    Hej! Tack för ett bra recept på kyckling Det smakade jättegott Ha det så bra på det nya året Mvh Ros

  • a-lie 22 mars 2011

    Jättegott!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.