En alltid lika uppskattad rätt att bjuda på.
Instruktioner
- Använd färdiggrillad kyckling och dela i bitar eller tillaga filén och dela den i mindre bitar.
Hacka purjo, paprika och champinjoner.
Fräs champinjonerna på lagom värme tills vätskan kokat in.
Lägg kyckling i botten, strö över purjo, paprika och champinjonerna.
Blanda samman grädde, curry och chilisås.
Häll över bladningen och strö sist över osten.
Gratinera till fin färg i 225 grader i ca 20-25 minuter.
- Koka ris (jasminris funkar bäst).
Smörj en sockerkaksform rejält med olja, packa riset i formen.
Vänd upp på ett fat och lägg cashewnötter i hålet som bildas.
Garnera runt om med ananas och mandariner.
Servera.
- Jag lovar, ni lär inte bli besvikna om ni provar denna rätt.
Lycka till!
Publicerat den
1 januari 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Tack för ett bra recept på kyckling Det smakade jättegott Ha det så bra på det nya året Mvh Ros
Jättegott!!!!