Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling cordon bleu med fransk matvetesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga, fyllda kycklingschnitzlar som serveras med fräsch matvetesallad med fransk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt nästan rakt igenom och längsmed kycklingfiléerna. Vik upp och pensla med senap. Lägg i skinka och ost. Salta och peppra och lägg ihop.
  2. Sätt ugnen på 120 grader.
  3. Pudra mjöl över kycklingfiléerna. Pensla dem sedan med uppvispat ägg och vänd dem i ströbröd. Stek kycklingen gyllenbrun i smör på medelvärme. Efterstek i ugnen ca 10 minuter.
  4. Skiva tomaterna. Skala och skiva rödlöken tunt. Blanda matvete med tomat, rödlök, kapris och finhackad persilja i en skål. Blanda vinäger och olivolja och vänd ner det i salladen. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera kycklingen delad på diagonalen tillsammans med matvetesalladen och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.