Frasiga, fyllda kycklingschnitzlar som serveras med fräsch matvetesallad med fransk touch.
Instruktioner
- Skär ett snitt nästan rakt igenom och längsmed kycklingfiléerna. Vik upp och pensla med senap. Lägg i skinka och ost. Salta och peppra och lägg ihop.
- Sätt ugnen på 120 grader.
- Pudra mjöl över kycklingfiléerna. Pensla dem sedan med uppvispat ägg och vänd dem i ströbröd. Stek kycklingen gyllenbrun i smör på medelvärme. Efterstek i ugnen ca 10 minuter.
- Skiva tomaterna. Skala och skiva rödlöken tunt. Blanda matvete med tomat, rödlök, kapris och finhackad persilja i en skål. Blanda vinäger och olivolja och vänd ner det i salladen. Smaka av med salt och peppar.
- Servera kycklingen delad på diagonalen tillsammans med matvetesalladen och citronklyftor.
Publicerat den
2 januari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar