Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling garam masala

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tips: Att steka kryddorna i smör och olja innan du blandar i crème fraichen sätter sprätt på smakerna. Gör din egna garam masala: Genom att blanda 0,5-1 tsk av vardera spiskummin, koriander, gurkmeja, ingefära och paprikapulver samt 0,5 tsk chilipulver.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225º. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Lägg kycklingfiléerna ganska trångt i en ugnsform. Blanda paprika med kryddmix, grädde och vatten. Häll såsen över kycklingen. Sätt in formen i ugnen ca 20 min. Använd gärna ugnstermometer, kycklingen är perfekt vid 68°. Servera kycklingen med ris och gurka. Strö hackad persilja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.