Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i druvsås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott både till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i bitar, gnid in kycklingbitarna med citronen, salta och peppra. (Spara citronen).
  2. Bryn kycklingen och dela druvorna. Lägg i hälften av druvorna och späd med vatten, låt puttra i 20 min.
  3. Tillsätt grädde och smaka av med fonden och marinaden, pressa i lite saft av citronen (som du sparade) i grytan och låt koka i 5 min. Häll i resten av druvorna i grytan.
  4. Servera med ris eller potatisklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.