Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i grönsaksstuvning

 
Skriv ut

Utgå från färdiggrillad kyckling, så har du en snabblagad middag - fast food.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta champinjonerna rena och skär dem i skivor. Skala och skiva morötterna.
  2. Hetta upp 2 msk smör i en gryta och fräs morötter och champinjoner tills de får lite färg. Pressa ner vitlöken. Strö över mjöl, salt och peppar. Blanda om väl.
  3. Finhacka salladslöken. Stycka kycklingen i mindre bitar. Lägg ner i grönsaksblandningen, strö över muskot och salladslök. Tillsätt vin och låt grytan koka i 5 minuter.
  4. Garnera med äggskivorna. Servera genast.
  5. Gott med kokt ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.