Älskar thaimat och grön curry är min favorit. Detta är ett toppenrecept.
Instruktioner
- Strimla kycklingen grovt.
- Skala lök och vitlök. Finstrimla löken och finhacka vitlöken.
- Kärna ur paprikan och skär den i strimlor. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna. Tillsätt lök, vitlök, paprika och bambuskotten och fräs en kort stund.
- Tillsätt kokosmjölk, fisksås, ostronsås, socker, sesamolja och vinäger. Låt småputtra i 5-10 minuter. Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Garnera med paprika och basilikablad. Servera med jasminris.
Publicerat den
6 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Åh just den gröna är även min favorit. Ostronsås har jag aldrig provat i, det ska testas. Har inte heller haft vinäger - vilken sort föredrar du?
äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger brukar jag ha :-) Ska göra detta recepte idag, mums!! :-)
Smakade jättebra, fast jag tog mer curry i :)
Smakade jättebra, fast jag tog i mer curry :)