Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i kokospesto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Låter skumt, men åh vad gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda salt, peppar och kokosflingor på en tallrik. Vänd kycklingfiléerna i blandningen. Hetta upp en teflonpanna och bryn filéerna på båda sidorna. Vispa ihop kokosmjölk, grädde, kycklingfond och pesto. Häll blandningen över kycklingfiléerna och låt koka under lock ca 10 min eller tills kycklingen är färdig. Strö över basilikan och servera direkt.
  2. Servera med kokt ris och limeklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cyan 23 augusti 2009

    Jättegod lite annorlunda rätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.