Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i krämig fetaostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Köpte en burk Arla crème fraiche fetaost & soltorkade tomater, googlade efter recept å detta receptfyndet hittade jag! Himla gott å enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa kycklingfiléerna och skär dem i stora kuber. Stek dem i smör snabbt så de får lite färg, lägg sedan över i ugnsform. Koka upp såsen; Grädde, Crème Fraiche och fetaost, krydda med soja, peppar. Fetaosten ska smälta. Dra något varv med saltkvarnen på kycklingen och häll sedan såsen över kycklingen, halvera körsbärstomaterna och stoppa ner i såsen med snittytan ovanför. Låt stå inne i 200g i ca 25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.