Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i pitabröd med ädelostcreme

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jag gillar fredagsmys och denna är perfekt en fredagskväll med ett glas rött eller en öl till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen: finriv en halv kvibille gräddädel och lägg i en skål, blanda ner majonnäs, honung och Turkisk yoghurt smaka av med dragon, salt och peppar. Ställ ädelostcremen i kylen.
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i stekpanna eller i ugnen tills de är genomstekta, lägg dem åt sidan för att svalna något.
  3. Värm pitabröden lite och öppna dem, bred lite av cremen i botten och fyll dem med ruccola, lök, tomat och gurka. Skär kycklingfiléerna i skivor och lägg skivorna i bröden och ringla över ädelostcremen.
  4. Färdiga att avnjutas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.