Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kanon gott

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i olja i en stekpanna på hög värme. Senapssås: Lyft ur kycklingen, sänk värmen och lägg i smör, lök och socker. Stek så att löken mjuknar utan att ta färg. Tillsätt resten av ingredienserna till såsen och koka upp. Lägg i kycklingen och låt sjuda under lock ca 10 min Servera med klyftpotatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.