Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med bacon, nötter och basilika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På mindre än en halvtimme förvandlar du kycklingen till din nya favoriträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna blanda dem med soya. Stek kycklingköttet i omgångar i smör i en stekpanna. Pressa över vitlök, salta och peppra, lägg över i en gryta. Häll över buljongen, sjud grytan 5 minuter. Tillsätt grädde blandat med vetemjöl, rör ner det i grytan. Sjud i ca 5 minuter. Strimla och stek baconet. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Plocka basilikabladen, blanda ner dem i grytan, spara några till garnering. Strö över bacon och pinjenötter.
  2. Servera med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marythecarybary 12 november 2012

    Väldigt trevlig vardagsgryta, fungerar lika bra i lunchlådan dagen efter också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.