Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med dillcrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa kycklingstubbar passar utmärkt som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Skär filéerna i två bitar på längden. Krydda med dill, salt och peppar. Rulla in filéerna i aluminiumfolie och forma som en smäll-karamell. Baka dem i mitten av i ugnen till 70° innertemperatur, ca 30 min. Låt svalna.
  3. Blanda alla ingredienser till dillcrèmen.
  4. Skär filéerna i 2–3 cm tjocka skivor och toppa med dillcrème och rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.