Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt gott till ris eller bulgur. Går att tillaga i ugn eller på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt i kycklinfiléerna och fyll med fetaost. Bästa resultat ges med fetaost som inte legat i olja.
  2. Pensla kycklingen med grilloljan och krydda. Pressa över lite citron och lägg sedan på grillen eller i en smord form i ugnen (värmd till 180º eller det som angivs på paketet).
  3. Tillaga tills kycklingen fått en gyllenbrun färg och köttsaften är klar och inte rosa (ca 20-30 min). Servera med ris och en grönsallad.
  4. (Om man vill kan man linda in kycklingen i några skivor bacon innan man tillagar den. Fungerar bäst i ugn.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.