Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med fetaost

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är ett recept som jag fick av en vän till mig. Man kan även använda fläskfilé istället för kyckling om man vill det ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på ca 225 grader. Strimla kycklingfilén i lite större bitar. Stek dessa så att de får en yta, krydda efter smak (jag använder kycklingkrydda), lägg de sedan i en ugnsfast form. Smula fetaosten över kycklingfiléerna. Blanda matlagningsgrädden och crème fraichen i en skål och häll blandningen över kycklingen och fetaosten. Ställ in kycklingen i ugnen i ca 45 minuter, eller tills den är helt genomstekt.
  2. Det kommer att bli som en sås kring kycklingen, om man inte vill ha det så "såsigt" så skippa matlagningsgrädden. Personligen tycker jag att det blir gott med sås till.
  3. Servera med hemmagjord klyftpotatis och en god sallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.