- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Detta är ett recept som jag fick av en vän till mig. Man kan även använda fläskfilé istället för kyckling om man vill det ...
Instruktioner
- Sätt ugnen på ca 225 grader.
Strimla kycklingfilén i lite större bitar.
Stek dessa så att de får en yta, krydda efter smak (jag använder kycklingkrydda), lägg de sedan i en ugnsfast form.
Smula fetaosten över kycklingfiléerna.
Blanda matlagningsgrädden och crème fraichen i en skål och häll blandningen över kycklingen och fetaosten.
Ställ in kycklingen i ugnen i ca 45 minuter, eller tills den är helt genomstekt.
- Det kommer att bli som en sås kring kycklingen, om man inte vill ha det så "såsigt" så skippa matlagningsgrädden. Personligen tycker jag att det blir gott med sås till.
- Servera med hemmagjord klyftpotatis och en god sallad. Smaklig måltid!
Publicerat den
22 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar