Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med fetaost och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott och enkelt recept som passar bra på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje kycklingfilé i ca 3 delar. Lägg kycklingen i ungssäkerform. Blanda ihop soja, vatten, olja, salt, peppar och grillkrydda. Välj själv hur mycket salt, peppar och grillkrydda du vill ha. Häll blandingen över kycklingen.
  2. Sättt sedan kycklingen i ugnen på 225 grader tills den är klar och har fått lite fin färg. Jag brukar hälla av lite spad efter en stund så att det inte är något spad kvar på slutet. Det ska inte vara något spad kvar då.
  3. Såsen: Blanda balsamvinäger, olivolja och honung.
  4. När kycklingen är klar tar man ut den ur ugnen och häller på såsen över kycklingen. Sedan strör man över smulad fetaost och lägger på ruccola efter tycke och smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.