Banka ut köttet, då drar det åt sig smak av marinaden och blir mört och snabbstekt.
Instruktioner
- Banka ut kycklingfiléerna med en kavel mellan 2 ark bakplåtspapper tills deär ca 1 cm tjocka. Blanda juice, olja, salt och peppar med kycklingen och marinera 1 timme. Vänd runt den någon gång.
- Salsa: Skala papayan och tärna smått. Klyfta tomaterna. Skiva salladslöken och urkärnad chilifrukt tunt. Finhacka myntan. Blanda allt till salsan med limejuice och salt.
- Ta upp kycklingen ur marinaden, torka av och grilla på båda sidor tills den är genomstekt. Grilla vattenmelon och tunnbröd snabbt.
- Servera kycklingen på tunnbrödet. Toppa med vattenkrasse och salsa och servera vattenmelonen till. Dekorera med myntakvistar och lime i klyftor.
Publicerat den
1 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar