Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med kall dillsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En praktisk och god buffékyckling som kan förberedas dagen före.. Jag använde mej av det här receptet på min 50årsfest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sättugnen på 225°. Bryn kycklingen på båda sidor i smör i en stekpanna.Lägg dem i en långpanna. Stek i mitten av ugnen 10-12 min. Låtkycklingen kallna. Rör ihop såsen. (Hit kan man förbereda.)
  2. Skär kycklingen i skivor och lägg ut den på ett stort fat. Krydda medsalt och peppar. Ringla hälften av såsen över kycklingen och servera resten till. Strö över dill och garnera med citron.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 3 april 2008

    Grillade marinerad kyckling igår och använde din sås till. Toppengod sås!

  • SEAbjrpn 11 november 2008

    Tack för receptet, bra när man kan förberda rätten. Kram SEA

  • zonale 20 april 2009

    Mycket praktiskt att kunna förbereda, alla tyckte det var gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.