- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Fylld filé med underbara tomater och mozarella, serveras med underbar svampsås och grillad paprika.
Instruktioner
- Gör en djup snitt på varje köttbit (gör en ficka). Salta och peppra runt om.
- Dela tomaterna i fjärde delar, skär mozarellan i små stavar. Tvätta ruccolan. Blanda tomaterna, mozarellan och ruccolan med olivoljan. Fördela detta i varje ficka av köttet.
- Pensla även köttet runt om med oljan, och grilla i ca 10 min. Vänd ofta och se till att köttet är klar. Lägg köttet åt sidan och håll den varm tills såsen och paptikan är klara.
- Tvätta paprikan, kärna ur och grilla den.
- För såsen ska du fräsa svampen i en tjockbottnad sautese kastrull. Lägg i den hackade vitlöken och fräs i 2 min. Tillsätt rosmarin, vitvin och salt/peppar. Låt allt svettas i 6-7 min. Tillsätt grädden och låt det puttra i 2-3 min till.
- Servera kycklingen med den grillade paprikan, stekt potatis och svampsåsen!
Publicerat den
4 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar