Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med parma och balsamsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling och parmaskinka i oslagbar kombination med en syrlig och mustig sås. Perfekt till fredagsmyset då den är relativt snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

1. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Bryn i smör så att filéerna får lite färg. Linda skinkskivorna om och lägg i en ugnssäker form. 2. Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök och häll det över kycklingen. Stek i mitten av ugnen i 225 C i ca 15 min. 3. Servera med frästa grönsaker som sockerärtor, sparris och morot samt bulgur eller råris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vanillalover 9 mars 2008

    Gott tyckte HELA familjen! Tack! /Marie

  • Carro67 26 april 2008

    Alla i familjen tyckte att det var en jättegod kycklingrätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.