Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med parmesankräm och pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb rätt med ljuvligt god kräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runtom i smör. Efterstek i ugnen ca 20 minuter tills innertemperaturen är 68 eller prova med sticka att köttsaften är klar.
  3. Blanda ihop créme fraiche, parmesanost och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  4. Koka pastan och låt den rinna av.
  5. Servera pastan med kyckling, lätt förvälld sparris eller haricots verts samt parmesankrämen. Strö över hackad paprika och klippt persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.