Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med smarrig currysås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Första gången jag gjorde kyckling på detta sätt men det vart jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingköttet i smör i en teflonpanna. Krydda med salt och lägg över i en gryta. Tillsätt vitlök, tomatpuré, alla kryddor, vatten och crème fraiche. Låt grytan koka ca 5 min. Servera med kokt ris. Man kan blanda riset med tärnad gurka, gul paprika och tomat, det passar perfekt.
  2. Per portion: Ca. 400 kcal 36 g protein 37 g kolhydrat 12 g fett.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Catrinlun 9 september 2010

    VAr är curryn????

  • Yba 6 februari 2011

    Curry är om jag fattat rätt själva kryddblandningen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.