- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Kyckling i alla former är ju så gott!!
Har inte provlagat detta recept men det ser ju så gott ut.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°. Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn den i smör i en stekpanna. Lägg över på ett ugnssäkert fat.
- Stek i mitten på ugnen ca 10 minuter. Skär av den nedre delen av sparrisstjälkarna. Koka sparrisen i lättsaltat vatten några minuter.
- Skär knappt hälften av sparrisen i bitar och mixa till puré. Späd med vatten och lätt crème fraiche och mixa till en slät sås.
- Koka upp såsen i en kastrull, tillsätt fond och gräslök.
- Servera kycklingen med den hela sparrisen och såsen.
Publicerat den
12 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
mycket gott
Använde såsen med bara lite creme fraiche till kycklingrester från frysen. Det blev jättegott.