Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med spenat och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Går snabbt att göra och är mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingköttet i småbitar. Stek det i smör i omgångar. Salta och peppra. Häll på buljongen och låt grytan sjuda 5 minuter. Rör ner grädde blandat med vetemjöl. Låt sjuda ytterligare 5 minuter. Rör ner soyan. Skölj spenatbladen och rör ner i grytan. Halvera tomaterna och blanda ner dem också.. Smula osten och strö över. Servera med ris, sallad och ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.