Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegoda smaker med bl a chili och druvor samt täcket som inte går av för hackor. Är en riktigt mumsig kycklingrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka riset enligt förpackningen. Bred ut riset i en smord eldfast form. Lägg över ärtor, majs och paprika. Därefter druvhalvorna. Skär kycklingköttet i mindre bitar och strö över druvhalvorna, krydda med kycklingkryddan.
  2. Vispa grädden styv och rör ned äggulor, majonnäs, sweetchilisås, chilisås och blanda runt. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner i såsen.
  3. Bred såsen över formen och strö över den rivna osten.
  4. Grädda i 10-15 minuter.
  5. Servera med sallad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rogeflikkan 15 oktober 2014

    Så gott!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.