Underbar orientalisk rätt, som smakade hur bra som helst!
Instruktioner
- Lägg kycklingen i en liten form. Blanda soja, olivolja och sweet chilisås och häll över kycklingen. Vänd köttet så att alla sidor täcks av marinaden. Låt stå ca 10 minuter.
- 2. Ta upp kycklingen ur marinaden och bryn den i stekpanna i ca 3 minuter. Lägg kycklingen på ugnssäkert fat. Efterstek i ugnen i 175 grader i 15–20 minuter eller
tills kycklingen är genomstekt.
- Koka bulgur efter anvisningar på paketet.
- Sätt ugnen på 200 grader grill. Skölj under tiden svampen och paprikan. Ta av "fötterna" på champinjonerna och skär paprikan i större bitar. Lägg allt i en ugnsfast form, champinjonerna med "hålen" uppåt. Salta med fördel i hålen på champinjonerna, det ger supergod smak! Låt stå i ugnen i 10 - 15 minuter.
- Blanda dippen
- Servera kycklingen med bulgur, ugnsgrillade grönsaker och dip. Njut!
Publicerat den
29 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar