Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och avokadosoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En helt underbar soppa som både är lätt och festlig! Ni lär inte bli besvikna :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i små bitar. Kärna ur paprikorna. Skär paprikor och purjolök i strimlor. Fräs allt i smör i en gryta. Späd med vatten och lägg i buljongtärningarna. Låt soppan koka 5 min.
  2. Dela avokadorna och ta bort kärnor och skal. Mosa den ena och skär den andra i tärningar. Rör ut mjölet i matlagningsyoghurten. Rör ner det. Låt soppan koka 3 min. Rör ner avokadomos och tärningar samt cayennepeppar i soppan. Låt den bli varm men koka inte mer.
  3. Servera med vitt bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Libra 4 januari 2010

    Hahahaha....Supergod...!! Jag minns att vi åt den här soppan till lunch den 22 april -05....ett datum man aldrig glömmer...;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.