Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och gräslöksdip

 
Skriv ut

Det här receptet gör jag när jag får kyckling över. Bäst blir det om man gör det på det vita kycklingköttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman majonnäs, yoghurt och gräslök, tillsätt kycklingköttet, champinjonerna, den malda mandeln och kryddorna, blanda väl. Häll upp i en serveringsskål och täck med plastfolie och låt stå kallt fram till servering.
  2. Ställ skålen i mitten på ett stort serveringsfat, lägg uppskurna grönsaker runt omkring, morötter i stavar, paprika i bitar, gurkstavar etc.
  3. Chips eller salta kex är också ett gott tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.