Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och pastagratäng

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättgjord rätt med lite lasagnekänsla. Den fungerar bra både till vardags och fest. Jag brukar frysa in portioner. Man kan variera ingredienserna. Ta andra grönsaker, ha i lite oliver. Smaklig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente (inte för mycket för då blir slutresultatet för klibbigt eftersom den sen ska in i ugnen). Skär grönsakerna, kycklingen, fetaosten i lagom stora bitar. Finhacka dom soltorkade tomaterna och om du har färska örter. Stek kyckling och grönsaker och krydda. Blanda allt i en form och häll över ostsåsen. In i ugnen tills det fått färg, ca 15 minuter.
  2. Servera med en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Mumzan 28 september 2008

    Mmm,lät gott så ska prova göra den idag :)

  • GunillaA 30 september 2008

    Praktisk lagom vardagslyx. Jättegott!

  • kkmman 11 oktober 2008

    Jättegott! Dessutom lika dan efter i matdosan.

  • MsChilly 30 december 2008

    Detta låter som något som passar mig som fattig student... ska testas snarast!

  • AnnaJo 19 februari 2009

    En riktig höjdare :-)

  • ingridthelin 27 januari 2011

    En klassiker hemma hos oss, hur god som helst! Ibland har vi med en hackad lök och så varierar vi lite med kryddorna. Solklar femma!!

  • ann_hann 16 juli 2011

    Jättegott! Bytte ut ostsåsen eftersom jag är laktosintolerant och tog laktsofri grädde som jag redde och kryddade lite. Kryddade också alltihop lite mer, lade till vitlök till exempel. Detta blev genast godkänt av hela familjen och kommer att lagas fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.