Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och spenatlasagne

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mild och god med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

Tina spenaten och låt vätskan rinna av. Skala och hacka den gula löken. Fräs löken i gryta tills den är mjuk. Strimla/tärna kycklingfiléerna och stek dessa med den gula löken i grytan tills de börjar få färg. Krama ur den sista vätskan ur spenaten och lägg i den i grytan. Häll i vätskan. (mjölk+vatten) Tillsätt buljongen, salt och peppar. Smaka av. Salta mer efter önskemål. Finhacka/pressa i vitlöksklyftorna. Koka ihop på svag värme i ca 15 min. Ta fram en långpanna och smörj in den. Varva plattor och fyllningen. Ställ in pannan i ugnen på 185 C i 30 min. Ta ut pannan, strö över osten och ställ in pannan i ugnen i ca 10 min till. Ta ut lasagnen och låt den svalna en stund. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.