Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Passanda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En underbart god indisk gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka gul lök och vitlök och fräs den. Ha i curry pulver och fräs den hastigt, inte för länge då bränns curryn, ha sedan i mjölk, yogurt, tomatpure, mangochutny och övriga kryddor. Skär kycklingen i mindre bitar och fräs så den tar färg. Häll över den i grytan. Puttra under lock i ca 40-50 min. Servera med ris och naan bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.