Denna kyckling är så god.
Med detta recept behöver man inte besöka en restaurang för att få känna smaken av det underbara Thailändska köket.
Instruktioner
- Skiva alla grönsaker i önskad storlek och fräs på dom i omgångar tills de nästan är genomkokta. Ställ åt sidan. Koka nudlar efter anvisningarna på förpackningen.
- Lägg kycklingfilé i en smord ugnsfast form och bred på en tsk röd currypasta på varje. Baka i ugnen ca 25-30 minuter tills kycklingen är genomstekt. Ca 200 grader.
- Finhacka koriandern, vitlöken, chilin och riv ingefäran. Fräs i rikligt med smör en liten stund på medelvärme, var försiktigt så ingenting bränns! Tillsätt de förstekta grönsakerna och låt allt bli genomvarmt. Släng i de förkokta nudlarna och skvätt på ett par skvättar av fisksåsen.
Publicerat den
22 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar