Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Thai

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna kyckling är så god. Med detta recept behöver man inte besöka en restaurang för att få känna smaken av det underbara Thailändska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva alla grönsaker i önskad storlek och fräs på dom i omgångar tills de nästan är genomkokta. Ställ åt sidan. Koka nudlar efter anvisningarna på förpackningen.
  2. Lägg kycklingfilé i en smord ugnsfast form och bred på en tsk röd currypasta på varje. Baka i ugnen ca 25-30 minuter tills kycklingen är genomstekt. Ca 200 grader.
  3. Finhacka koriandern, vitlöken, chilin och riv ingefäran. Fräs i rikligt med smör en liten stund på medelvärme, var försiktigt så ingenting bränns! Tillsätt de förstekta grönsakerna och låt allt bli genomvarmt. Släng i de förkokta nudlarna och skvätt på ett par skvättar av fisksåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.