Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbröst med curry och stekt spagetti

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och annorlunda pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, ansa och skiva purjolöken, skala och skiva löken tunt. Fräs purjo och lök med curry och kanelstång i margarin på svag värme.
  2. Späd med vatten, ca 2 dl, och lägg i kycklingbrösten. Sjud under lock. Efter 10-12 minuter är kycklingen kokt.
  3. Rör ihop redningen och häll ner i grytan, sjud under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  4. Bryt spagettin i ca 6 cm långa bitar och stek dem i olja. Rör om flitigt. När spagettibitarna blivit brynta, späd med vatten, lite i taget, och smula i buljongtärningen och tomatpurén. Späd med vatten efterhand tills spagettin är klar, ca 12 minuter.
  5. Servera kycklingbrösten med sin sås och den stekta spagettin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingemar75 6 januari 2015

    Hej, supergott, men jag bytte margarin till riktigt smör. Dessutom gjorde jag en aubergingratäng. Blev supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.