Lite udda men god brytning med curry, getost och mango chutney. Våga prova!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Ringla lite olivolja över brödskivorna och rosta dem i en stekpanna. Lägg upp skivorna i en ugnsform. Fördela rucolan över bröden. Skiva auberginen, strö på lite salt och ställ den åt sidan.
- Skiva kycklingfiléerna lite på snedden så att skivorna blir lite större. Krydda med salt, peppar, chiliflakes och en knivsudd curry. Stek filéerna i olja på medelvärme, 2-3 minuter per sida.
- Klappa auberginen torr med hushållspapper och stek skivorna gyllenbruna i olivolja. Lägg auberginen på rucolan, därefter kycklingen och sist lite mango chutney. Skär getosten i skivor och fördela ovanpå. Toppa med lite mer mango chutney, chiliflakes och flytande honung.
- Gratinera tills getosten börjar mjukna, ca 10 minuter. Servera genast!
Publicerat den
27 februari 2015
Skriv kommentar