Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Burgare på kycklingfärs med getost, känns som en kul och spännande variant på vanliga hamburgare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, kryddor, curry, hackad mynta och chili.
  2. Forma färsen till runda biffar och stek dem ordentligt i en panna med olja eller smör.
  3. Skiva rödlök, tomat och getost. Stek bröden eller värm dem på en grill.
  4. Varva kycklingburgare, tomat, lök och getost mellan bröden och servera hamburgaren med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.